High Gloss PLA

FormFutura High Gloss PLA er et modificeret 3D-filament, der er baseret på PLA (polymælkesyre) og forbedret med andre polymerer og modifikatorer, hvilket giver 3D-printede dele en overfladefinish med en ekstrem høj glans og et højt niveau af lysdispersion og refleksion. PLA-filament med højglans kommer i forskellige dybe strålende farver og giver dig mulighed for at printe 3D-dele næsten uden synlige lag.

Tilgængelige Farver m.m
Farver Blue, Blå, Gold, Guld, Green, Grøn, Magenta, Pink, Lyserød, Purple, Lilla, Silver, Sølv, White, Hvid, Yellow, Gul
Dimensioner 1,75mm
Funktioner Ekstremt højglans Højt niveau af lysspredning og refleksion Stort udvalg af dybe strålende farver 3D-printning med næsten ingen synlige lag Meget glat og silkeagtig overfladefinish Kompatibel med AquaSolve PVA til kompleks 3D-printning med dobbelt ekstrudering
Generelle printnings retningslinjer Generelle retningslinjer for printning * Dysestørrelse: ≥ 0,15 mm Laghøjde: ≥ 0,1 mm Erfaringsniveau: Begynder Print temp: ± 215 - 245 ° C * Ventilatorhastighed: 50-100% Vedhæftning af buildplate: EasyFix Nr. 1, eller Dimafix Varmebed: ± 60 ° C Behov for kabinet: Nej *) Ovenstående viste indstillinger er ment som en vejledning til at finde dine optimale print indstillinger. Disse intervaller i indstillinger skal fungere for de fleste printer, men du er velkommen til at eksperimentere uden for disse områder, hvis du mener, at det passer til din printer. Der er mange forskellige typer printer, hot-ends og printer offset, at det er ekstremt vanskeligt at give en samlet one-size-fits-all-indstilling. *) Hvis du bruger en vanadiumstål / hærdet stål og / eller wolframcarbiddyse, skal du hæve udskrivningstemperaturen til 240 - 245 ° C for at opretholde den høje glans. Hvis du stadig har problemer med at miste glansen, kan du droppe kølerventilatoren til 50% eller lavere. For messing- og kobberdyser kan du udskrive ved 215 - 225 ° C. Du er velkommen til at eksperimentere med disse indstillinger.
Overholdelse Dette filament er i overensstemmelse med nedenstående direktiver og forskrifter. RoHS-direktiv 2011/65 / EF REACH-direktivet 1907/2006 / EF *) Denne erklæring om overensstemmelse med direktiver og forskrifter er udarbejdet i henhold til vores nuværende videnstandard og kan ændres, hvis nye erkendelser er tilgængelige og kun gælder for de ovenfor beskrevne produkter.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

High Gloss PLA

  • Mærke: FormFutura
  • Produktkode: High Gloss PLA
  • Lager status: På lager
  • 255.00DKr

  • Eksl. Moms: 204.00DKr

Tilvalgs muligheder