Privatlivspolitik

Vi tage sikkerhed for vores kunder meget højt, så derfor har vi Valideret SSL Certifikat. 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Filament23D og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på Filament23D.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til admin@filament23d.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Cookies på Filament23D.dk

Cookies er små kodefiler, der gemmes på din computer, når du besøger mange internetsider. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies kan bl.a. bruges til at få oplysninger om antallet af besøgende og antal sidevisninger på en hjemmeside.

Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Personoplysningerne registreres hos Filament23D.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Filament23D har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Filament23D.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Filament23D.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Filament23D.dk via e-mail 
admin@filament23d.dk

Den dataansvarlige hos Filament23D er Kent M. Thomsen